Android telefon lehallgatás

»» 2024.ÁPR.17 / frissítve: ---/

Android telefon lehallgatás

A mai digitális világban már minden gyanús, ami eltér a számunkra megszokott eszköz használattól. A megszaporodott telefonos csalások pedig szinte rettegésben tartják a felhasználót, ha egy nem ismert számról vagy rejtett számról érkezik valahonnan váratlan hívás. Azonban az Android és más telefonokban is van már beépített lehetőség ha ismeretlenek hívnak, vagy akár lehallgatják telefonunkat, azaz kémkednek utánunk.

Ellenőrízzük ha másik számra írányítják telefonunkat: Vannak olyan kódok a telefonunkban, amely csekély segítséget nyújtanak, azonban jelzik, ha a hívásainkat másik számra irányítják át.

Kattintsunk a telefon bal alsó sarkában található zöld hívás kezdeményezés gombra, és a telefon billentyűzet segítségével, írjuk be a következő kódot *#21#, majd nyomjuk meg a hívás gombot.

Gyors tipp: Miután beírtuk a kódot és megnyomtuk a hívás gombot a képernyőn, várjunk türelmesen, amíg megjelenik az információ a telefon képernyő alján. Akár 15-20mp.

írtuk a telefonba a *#21# kódot

A kód végig fut a telefon rendszerén és ha talál hívás átirányítást egy kis üzenet ablakban jelzi a telefonszámot ha át van irányítva.

kis ablakban jelzi ha át van irányítva

Ennek megfelelően cselekdhetünk, vagy letiltjuk, töröljük vagy súlyosabb esetben rendőrségi segítséget is kérhetünk.

VÉGE