Ingyenes websablonok


Modern Művészet - kreatív sablon téma
"Modern Művészet" - kreatív sablon téma

Ez a websablon responsive, azaz automatikusan illeszkedik a képernyőhöz, függetlenül milyen eszközön használják. Gyorsan betölt, és helyesen jelenik meg bármelyik böngészőben.


Tartalma: 5 weboldal, természetesen: ha szükséges, módosíthatja saját szükséglete szerint egyedi tervezésű weblapokra formálva.

Olvassa el a „zip” fájlban található licencet, vagy itt lejjebb görgetve.

Letöltés Demo

Licenc

Megengedett

Használhatja a sablont személyes és üzleti használatra is teljesen ingyen, testre szabhatja a sablont, és ha tetszik, megoszthatja másokkal vagy terjesztheti a „regen.hu” márkanév alatt.

Nem megengedett

Tilos a láblécből a szerzői jogra hivatkozó linket eltávolítani, a websablont eladni, értékesíteni, bérbe adni haszonszerzés céljából.

Támogatás

A sablonkészítő nem nyújt technikai támogatást az ingyenes Bootstrap HTML sablonhoz.

"Modern Művészet" - kreatív sablon téma

Modern Művészet - kreatív sablon téma

CC BY-SA 3.0. Licenc

Nevezd meg! - Így add tovább! 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0): Ezt a websablont ingyen, szabadon, díjmentesen bármely személy letöltheti akár személyes használatra akár üzleti célra is használhatja korlátozás nélkül, beleértve a korlátozás nélküli használati jogokat.

AZONBAN:

Másolni, módosítani, terjeszteni, továbblicencelni az alábbi feltételekkel lehet:

A fenti szerzői jogi nyilatkozatot és az alábbi angol nyelvü értesítést fel kell tüntetni a websablon minden példányában, a -html- "head.../head" része közé. (A letöltött websablon tartalmazza)

THE SOFTWARE IS PROVIDED “AS IS”, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE AUTHORS OR COPYRIGHT HOLDERS BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER LIABILITY, WHETHER IN AN ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM, OUT OF OR IN CONNECTION WITH THE SOFTWARE OR THE USE OR OTHER DEALINGS IN THE SOFTWARE.

Magyar fordítás: A WEBSABLON „OLYAN-AMILYEN” ALAPON KERÜL FORGALOMBA, MINDEN SZÜKSÉGES VAGY ELŐÍRT GARANCIA NÉLKÜL ÉS KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS VAGY TÁMOGATÁS NÉLKÜL HASZNÁLHATÓ. A HASZNÁLAT SORÁN BEKÖVETKEZETT KÁROKÉRT A FELHASZNÁLÓ A FELELŐS, SEMMILYEN ESETBEN A SZERZÕ ÉS JOGTULAJDONOS NEM FELELÕS SEMMILYEN KÁRÉRT, SÉRÜLÉSÉRT VAGY EGYÉB ADATVESZTESÉGÉRT, AKÁR JOGOS AKÁR JOGELLENES FELHASZNÁLÁS ESETÉN, ILLETVE HA EGYÉB TEVÉKENYSÉGBÕL KELETKEZETT A KÁR VAGY AZZAL KAPCSOLATOS A WEBSABLON HASZNÁLATA.