Licenc a fizetős websablonhoz

Licenc a fizetős websablonhoz

Egyszerű Prémium Licenc

2019.AUG.11 / frissítve: ---:
1. Az Egyszerű Prémium Licenc a vásárló számára folyamatos, nem kizárólagos, világszerte érvényes licencet ad a kiválasztott digitális munkához, a végtermékhez, a teljes sablonhoz, vagy csak a sablonból kiválasztott elem felhasználásához (angolul: ITEM).

A végtermék (teljes sablon) magában foglalja az elemet is, amelyhez újabb elemeket lehet hozzáadni amire a végtermékben szükség van, és kivonható akár csak egy elem is ha más websablonba kell azt beilleszteni (gombgrafika, navigációs elem, stb.)


Az licenc megengedi:

2. A websablon vásárlója jogosult arra, hogy az elemet egyetlen végtermék létrehozásához használja magának vagy egy ügyfélnek (csak „egyetlen alkalmazást”), a származási link www.regen.hu (backlink) feltüntetése nélkül. Az ügyfél vagy annak megbízottja is letöltheti a sablont, ha a sablon vételi árát kifizette és ezt vita esetén tudja is bizonyítani. A megbízott a teljesen, vagy részben átalakított websablont átadhatja az ügyfele részére bármilyen díj ellenében, ezzel az érvényes licencel együtt. Hozzáadhatja, eltávolíthatja vagy módosíthatja bármelyik elemet vagy az egész sablont, amit egyesítheti más munkákkal, és származékos munkát készíthet belőle. Az ebből eredő munkákra is ennek a licencnek a feltételei vonatkoznak.


Amit nem tehet meg:

3. Nem lehet eladni a végterméket, kivéve egy ügyfelet. Nem terjesztheti az elemet (ITEM) készletként, vagy sablonba építve vagy forrásfájlokkal együtt haszonszerzés céljából (kivéve egy végterméket, egy ügyfelet) még akkor sem, ha módosítja az elemet.


Egyéb licenc:

4. A végtermék tartalmazhat olyan elemet, egyéb grafikát, amely a MIT licenc alá tartozik, vagy a Creative Commons CCBY licenc alatt engedélyezett.

5. Ha GNU általános nyilvános licenc (GPL), vagy más nyílt forráskódú licenc alá tartozó elem kerül beépítésre, vagy Ön vagy megbízottja teljes egészében létrehoz egy más elemet, azonban részben a nyílt forráskódú licenc hatálya alá tartozik, úgynevezett „osztott licenc”, az azt jelenti, hogy a jelen websablon olyan mértékben használható, amennyiben a jelen licenc és a nyílt forráskódú licencfeltételek ezt megengedik. A más forrásból letöltött elem licence a letöltött fájlban található.

6. Ez a licenc a megvásárolt websablon többi elemeire vonatkozik.


Nem használható:

7. Nem használható a websablon rágalmazó, obszcén, pornó, sértegető, vagy érzékeny témákkal kapcsolatban, védjegyek vagy más tulajdonában lévő egyéb szellemi alkotások jogtalan felhasználására, a websablon részeként beépítve, míg a szellemi tulajdonjogok tulajdonosától engedély nem kapott. Ellenkező esetben ez a licenc megszüntethető, ha megsértette és abba kell hagynia a végtermék használatát vagy terjesztését, amíg eltávolítja az elemet belőle.


14 napos gondolkodási idő:

8. Az uniós szabályok értelmében a vevőknek 14 napig joguk van ahhoz, hogy a távkereskedelem valamely formája révén (pl.: az interneten, telefonon) vásárolt termékek megvételétől elálljanak és az árut visszaküldjék. Ez a 14 napos gondolkodási idő nem minden árucikk esetében alkalmazandó. Nem vonatkozik a következőre:

  • Az online digitális tartalmakra, ha már megkezdte a letöltést vagy az adatátvitelt (streaming), és elfogadta, hogy a letöltés, illetve adatátvitel megkezdésekor elveszti elállási jogát;

9. Mivel a websablon digitális tartalom, és egyszerű másolni, sokszorosítani, így nincs lehetőség a megvásárolt websablon árának visszafizetésére a vevő részére.


Megjegyzés:

10. A websablon motorja részben, és egyes elemrész az MD Bootstrap honlapról származik, ahonnan hasonlót ingyen letölthet, ha az megfelel az elvárásainak, vagy ha a jelenlegi websablonért nem szeretne fizetni. https://mdbootstrap.com/

11. A websablon ezen részeiért Önnek nem kell fizetni, csak a websablonba épített saját elemekért és a belefektetett munkáért.


Záró figyelmeztetés:

12. A megvásárolt websablont csak saját felelősségére alakíthatja át, vagy a benne levő kódot csak saját felelősségére változtathatja meg. Az ebből eredő hibáért vagy a helytelen használatból eredő egyéb kárért a vásárló, a felhasználó vagy a hibát okozó személy a felelős.

VÉGE

Prémium websablon

Képernyő érzékeny, minden eszközre, responsive modern web design.

Fizetős websablonok »»
ASYNCHRONUS

Minden képernyőhöz igazodó blog stílusban készült websablon.

Websablon »»
HÍD-bridge

Bármilyen célra megfelelő, öt oldalbol álló képernyő érzékeny websablon.

Fizetős »»
IPAR

Kapcsolat tartó menüvel készült öt oldalas websablon. Egyszerű alakítani.

Websablon »»
Ingyenes websablon

Üzleti célra is ingyenes, minden képernyőhöz igazodó websablonok.

Gyűjtemény »»
ANNAmary

Modern, gyönyörű oldalmenüvel is rendelkező websablon. Üzleti célra is ingyenes.

Új design »»
MasterMenu sablon

Minden igényt kielégítő sablon. Ajánlott a sok menü gombot igénylő honlapoknak.

Ingyenes »»
MODERNart

Akár kezdő vállalkozásnak is elegendő, öt weboldallal rendelkező sablon.

Üzleti célra is »»
MODERNdesign

Ingyenes. Oldal menüvel rendelkező, minden képernyőhöz igazodó websablon.

Responsive »»
Honlap Licenc

Weboldalak szövegét, tippek, leírások, képeket készítette "webmaster" a Creative Commons Nevezd meg! – Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc alatt. Teljes licenc: Creative Commons. Másolni, terjeszteni, tipp-leírásokat sajátként feltüntetni csak engedéllyel és backlink elhelyezésével lehet.

websablonokresponsive image

Figyelem: Némelyik írás régebbi. Csak saját felelősségre alkalmazható.