beállítások Éjszakai üzemmód

Éjszakai üzemmód

Windows tippek & trükkök

Éjszakai üzemmód

»» 2020.SZEPT.07 / frissítve: ---/

Éjszakai üzemmód: Ha munka után esténként gyakrabban ülünk a számítógép előtt, akkor az éjszakai üzemmód bekapcsolása ajánlott. A képernyők kék fénye fárasztja a szemet, és nehezíti az elalvást. Az éjszakai üzemmód csökkenti a fény arányát, a kijelzőt vöröses színekre váltja, ami melegebb színhatást biztosít, és ezzel védi a szemet. A felhasználók az éjszakai üzemmód beállítását a képernyő bal alsó sarkában a Start Menüre kattintva, majd a Gépház ikonra, itt pedig a Rendszer linkre, végül a megjelent beállítás ablak bal oldali menüjében a Kijelző linkre kattintva találják. Megjelenik a Fényerő és a színbeállítás ablaka, ahol elvégezhető a beállítás.

Fényerő és a színbeállítás ablak

Gyors tipp: Alapértelmezés szerint a Night Light naplemente és napkelte között aktiválódik automatikusan ha be van kapcsolva, azonban ezeket az értékeket be lehet állítani más időpontokra.

A beállítások testreszabásához és az alapértelmezések megváltoztatásához kattintsunk az Éjszakai fényre vonatkozó beállítások linkre, majd az újabb ablakba kattintsunk a Bekapcsolás most gombra.

Éjszakai fényre vonatkozó beállítások

VÉGE

a lap tetejére